Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Close up of hands holding raspberries.

Vi söker två semestervikarier till kassa/kundtjänst

Om oss
Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank är en fristående Sparbank med stark lokal förankring som verkar i tre kommuner, Vimmerbys, Hultsfreds och del av Oskarshamns kommun. Banken har kontor i Silverdalen, Tuna och Vena, varav Vena är huvudkontor. Banken har en affärsvolym på 2,3 miljarder kronor och vi är idag totalt 15 anställda i banken varav några arbetar deltid. Vi är en fullservicebank med hög tillgänglighet och mycket god service.

 

Om jobbet
Du kommer att arbeta med sedvanliga kassa- och kundtjänstärenden. Det innebär att du kommer att vara vårt ansikte utåt under sommaren och hjälpa kunden i det spontana kundmötet. Du kommer att bemanna våra kontors kassa/kundtjänst, svara i telefon, utföra viss administration och hjälpa våra kunder att öppna enklare banktjänster. Semestervikariatet sträcker sig över sommarmånaderna juni, juli och augusti.

 

Om dig
Vi söker dig som är ekonomistuderande och/eller har erfarenhet från yrken som innefattar kundservice. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är social, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroendefulla kundrelationer. Du ska vara serviceinriktad och ha hög social kompetens. Det är också viktigt att du är noggrann och ordningssam som person. Vi ser gärna att du har anknytning till bygden även om det inte är något krav.

 

Välkommen med din ansökan!
Din ansökan, tillsammans med CV och referenser skickar du via e-post till

senast den 15 mars 2019. Har du frågor är du välkommen att ringa Ann-Chatrin på 0495-494 12.
Intervjuer sker löpande.